Победителят в миналогодишния сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen, Станислав Иванов,

...
Победителят в миналогодишния сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen, Станислав Иванов,
Коментари Харесай

Станислав пред Edna.bg: Без жените сме абсолютно заникъде

Победителят в миналогодишния сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen, Станислав Иванов, който към този момент е част от предаването,,На кафе ”, а също по този начин е водещ на подкаста,,Кухнята след Ада ”, е и обичаният мъж в сърцето на една жена - неговата брачна половинка Божидара. 

Тя работи като професионален гримьор и има личен бизнес в Перник, също като нейния брачен партньор, който пък има сладкарница.  Изглежда с изключение на любовта им един към различен, ги свързва също това, че и двамата са амбициозни млади хора с голямо предпочитание да реализират фантазиите си.
                             

Желанието им да се насладят на морска женитба се сбъдна предишното лято и по споделените фотоси наподобява, че ситуацията е била в действителност приказна и сантиментална. За специфичното събитие Станислав и Божидара избраха красиво заведение на Централния плаж в Шкорпиловци, на към 45 км от Варна. 

Миналата седмица самият Станислав застана пред микрофона на Edna.bg и описа малко повече за любовта сред него и Божидара. Ето по какъв начин отговори той на въпросите на Елизабет Астарджиева: 
                             

Как завоюва сърцето на твоята половинка?  

Сърцето на моята половинка го завоювах в действителност готвейки, колкото и необичайно да звучи. Запознанството си е запознанство, само че в действителност дамите обожават хора, които се грижат за тях. Аз в действителност полагах и поставям много големи старания, с цел да я върша всеки ден щастлива. 
                             

Коя е най-романтичната изненада, която си правил на твоята жена? 

Когато ѝ предложих в Позитано. Бяхме на едно доста забавно място, в действителност доста красиво. За мен това е един от най-романтичните ми дни в живота, най-вероятно и на нея.  
                             

Кои са трите нейни най-ценни качества, в които не просто се влюби, само че и обичаш всеки ден?  

Трите съществени качества, в които аз се влюбих в жена ми, не мога да ги опиша с елементарни думи. Благодарен съм, че е до мен във всичките ми сложни моменти и може би клиширано звучи, скърбя мъже - в действителност ние без дамите сме за безусловно на никое място.   

Второто качество, което аз боготворя в нея е, че ме почита като персона, почита работата ми и знае тъкмо аз какво върша, за което аз в действителност доста ѝ благодаря.  

Последното качество - че е в действителност един доста благ човек, добър. Доста постоянно си поплаква на някакви филми с трагични моменти. Става ми толкоз благо, когато усетя, че се просълзява, до момента в който гледаме кино лентата. 
                             

Ако желаете да видите цялостното изявление на Станислав за Edna.bg, влезте във видеото нагоре! 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР